Dura
Edukacije

3D MODELIRANJE

3D MODELIRANJE
3D MODELIRANJE

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA organizira niz od šest TECH radionica za mlade. Radi se o inovativnim radionicama koje kombiniraju učenje i istraživanje, a prilagođene su potrebama korisnika neovisno o razini predznanja. Vrhunski predavači će polaznicima u par sati ponuditi najsuvremenija znanja i trendove iz raznih područja tehnologije.

Treća po redu radionica „3D modeliranje“ održati će se 02. ožujka 2019. godine u prostorijama DURA-e. (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik). Radionica je namijenjena srednjoškolcima, studentima i ostalim mladim osobama, te svima koji se tako osjećaju.

Na radionici će polaznici steći vještine potrebne za dizajniranje vlastitog proizvoda i njegovo ‘oživljavanje’ kroz proces 3D printanja. Naučiti će ponešto o trenutačno dostupnim uređajima te kako izraditi i pripremiti svoj 3D model za print.

PROGRAM RADIONICE:

Korak 1: Uvod u 3D printanje

Korak 2: Uvod u 3D modeliranje

Korak 3: Priprema i izrada vlastitog 3D modela

Trajanje radionica je predviđeno od 10:00 – 17:00 sati.

Letak možete preuzeti ovdje.

Predavač na radionici je Ivan Pavlović, strojarski inženjer s iskustvom u automobilskoj industriji. Radio je za sve vodeće auto proizvođače, kao što su VW, Audi, BMW, Mercedes, Porsche. Specijaliziran je za oblikovanje proizvodnih pogona za autoindustriju: postaja na montažnim trakama, hvataljki, postaja za zavarivanje, testnih klupa, te razvoj tehničkih crteža i planova. Entuzijast je za 3D printanje. Tu je temu proteklih godina predavao kao učitelj u mnogim školama i organizacijama.  Bivši je inženjer dizajna tvrtke EZ Engineering i suosnivač tvrtke AOX Development Studio. Trenutačno radi za Rimac Automobile.


Prijavit se možete putem:

Više informacija možete dobiti putem maila mpuljas@dura.hr ili mobitela 099 5361 271.


Požurite, broj polaznika je ograničen!

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X