Dura
Novosti

ZBOG VELIKOG INTERESA ODRŽANE DVIJE RADIONICE MARKETINGA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

ZBOG VELIKOG INTERESA ODRŽANE DVIJE RADIONICE MARKETINGA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
ZBOG VELIKOG INTERESA ODRŽANE DVIJE RADIONICE MARKETINGA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

I ovaj vikend smo brusili naše poduzetničke vještine! Radionica Facebook & Instagram od 0-100 održana je u našim prostorijama, a polaznici su pažljivo slušali već nam dobro poznatog Dina Joldića iz Mostara koji je inače stalni predavač iz polja IT-a u Kulturnom centru „Kralj Fahd“ u Mostaru.

Radionica je privukla velik broj sudionika jer je to iznimno važan segment svakog poslovanja, tako da smo morali otvoriti još jednu grupu u nedjelju. Marketinški stručnjaci su odavno prepoznali društvene mreže kao mjesta virtualnog susreta potencijalnih klijenata. Tvrtke svojim svakodnevnim sudjelovanjem u aktivnostima na društvenim mrežama osnažuju svoj vizualni identitet, stvaraju povjerenje i bliskost, te aktivno komuniciraju s ostalim korisnicima, što u konačnici vodi do veće posjećenosti web stranice, boljeg smještaja na tražilicama, kao i do povjerenja kupaca.

Tik prije nove radionice, dok su ga polaznici nestrpljivo iščekivali, Dino nam je kazao par riječi o svojoj radionici:

“Facebook i Instagram su otvorili vrata svima, sada glavnu riječ ne vode samo “veliki biznisi” već su i oni manji dobili priliku da budu istaknuti i vidljivi široj javnosti. Pitanje koje se jako često postavlja jeste: da li je Facebook isplativ? Rekao bih da to zavisi isključivo od onoga šta nudite, odnosno šta tražite i načina na koji radite i jedno i drugo.

Koliko god vaša usluga ili proizvod bili dobri, ako javnost nije upoznata sa vašom kompanijom i ako ne zna šta nudite, vrlo je vjerojatno da ćete svoje proizvode i usluge “prodavati” samo prijateljima i onima koji sasvim slučajno dođu do vas.

Vođenje biznisa preko društvenih mreža je rastući trend koji nikako ne biste smjeli propustiti i zanemariti. Online oglašavanje je svakim danom sve skuplje i skuplje, tako da je upravo sada bolja i jeftinija prilika za oglašavanje nego sutra. Kada potencijalni kupac traži neki proizvod ili uslugu online, a vi niste “online ready for sale”, vjerojatno propuštate priliku za prodaju, a samim tim i zaradu.

Svaki biznis je dobar onoliko koliko je isplativ! Na ovoj radionici ću vam dati neke savjete kako da pronađete nove kupce i unaprijedite vaš biznis pomoću Facebook-a i Instagram-a.!

Sudionici su istaknuli kako je radionica bila iznimno praktična što im je na kraju i najvažnije, da odu kući s konkretnim znanjem i koracima koji ih vode do konkretnih rezultata.

“Jako mi je važno kada sve te korake osobno “kliknem” i uđu mi u ruku, pa kad nešto sutra budem trebao točno znam kako ću do toga i doći. Fokus je bio na praktičnim stvarima, a to je uistinu neprocjenjivo. Dino je strpljiv i zanimljiv, tako da je radionica pun pogodak! Hvala DURA-i na doticaju s realnim procesima u poslovanju.”

Datum:
10.03.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X