Dura
Edukacije

ŠKOLA LETENJA DRONOM

ŠKOLA LETENJA DRONOM
ŠKOLA LETENJA DRONOM

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA organizira niz od šest TECH radionica za mlade. Radi se o inovativnim radionicama koje kombiniraju učenje i istraživanje, a prilagođene su potrebama korisnika neovisno o razini predznanja. Vrhunski predavači će polaznicima u par sati ponuditi najsuvremenija znanja i trendove iz raznih područja tehnologije.

Radionica će se održati 31. ožujka 2019. godine u Hotelu Neptun (Ul. kardinala Stepinca, 20000, Dubrovnik) u sali Coral s početkom u 10:00h.

Ovo je peta u nizu TECH radionica na kojoj će polaznici naučiti sve što im treba kako bi mogli upravljati dronom. Upoznati će se s UAV-om, načinom na koji funkcionira, mjerama sigurnosti, rizicima, simulacijom leta i samim letom.


PROGRAM

Korak 1: Osnove (Pravila, sigurnost i upotreba)

Korak 2: UAV (Osnovni dijelovi; Funkcionalnosti; Mogućnosti; Ograničenja; Najveći brand-ovi)

Korak 3: Principi letenja (Odgovornost; Kada letjeti, a kada ne; Tipovi UAV-a; Terminologija)

Korak 4: Sigurnost (Zabrane; Opasnosti; Rizici)

Korak 5: Simulator (Metode letenja; Praktični dio)

Korak 6: Let (Telemetrija; Polijetanje i slijetanje; Osnovni manevri; Napredni manevri)

Trajanje radionice je predviđeno od 10:00 – 14:00 sati.

Letak možete preuzeti ovdje.

Predavač na radionici je Dino Joldić, osnivač tvrtke AirRec specijalizirana za snimanje i fotografiranje iz zraka. Već 10 godina radi kao fotograf, a zadnje 3 godine se specijalizirao za rad s UAV sistemima. Dino je surađivao s par televizijskih kuća, glazbenicima, Red Bull-om, te u dva projekta koja su se odnosila na očuvanje kulturne  baštine.

Prijavit se možete putem: 

Više informacija možete dobiti putem maila mpuljas@dura.hr ili telefonom: 099 5361 271.


Požurite, broj polaznika je ograničen!

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X