Dura
Natječaji

OTVORENO E-SAVJETOVANJE ZA POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „INTEGRATOR“

OTVORENO E-SAVJETOVANJE ZA POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „INTEGRATOR“
OTVORENO E-SAVJETOVANJE ZA POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „INTEGRATOR“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je provođenje e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Integrator“.

U e-savjetovanju je moguće sudjelovati do 30. kolovoza 2019. godine putem poveznice https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=11521 .

Opis savjetovanja: Ovaj Poziv pokrenut je u okviru Prioritetne osi 3 Poslovna konkurentnost, Investicijskog prioriteta 3d „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima“, specifičnog cilja 3d2 „Poboljšana inovativnost malih i srednjih poduzetnika“ Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020, financiranog sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. Cilj Poziva je podržati suradnju MSP-ova kako bi stvaranjem novih inovativnih proizvoda i usluga uspostavili dobavljačke odnose sa poduzećima Integratorima i postali dio njihovog lanca vrijednosti.

Sufinancirat će se proizvodne/uslužne/organizacijske/marketinške inovacije konzorcija MSP-ova za uspostavljanje dugoročnih dobavljačkih odnosa/lanaca vrijednosti s drugim poduzećima tzv. Integratorima.

Integratori su srednja i velika poduzeća koja su prisutna na više tržišta, imaju strukturiran dobavni lanac i lanac vrijednosti i svoje proizvode i usluge pružaju krajnjim korisnicima.

Savjetovanje omogućuje svim potencijalnim prijaviteljima, kao i najširoj zainteresiranoj javnosti, da svojim prijedlozima i sugestijama doprinesu kvaliteti natječajne dokumentacije.

Datum:
30.07.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X