Dura
Natječaji

POZIV ZA PRIJAVU PROJEKATA USMJERENIH MLADIMA

POZIV ZA PRIJAVU PROJEKATA USMJERENIH MLADIMA
POZIV ZA PRIJAVU PROJEKATA USMJERENIH MLADIMA

Ministarstvo za demografiju, mlade i socijalnu politiku objavilo je poziv udrugama mladih i za mlade te jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave za prijavu za financiranje projekata usmjerenih mladima. Rok za prijavu je 30. kolovoza 2019.

Minimalni iznos financijskih sredstava po pojedinom projektu je od 30.000,00 kuna, a maksimalni iznos po pojedinom projektu je 150.000,00 kuna, ovisno o prioritetnom području Poziva. Prihvatljivo vremensko razdoblje za provedbu projekata je 3 do 12 mjeseci.

Prijavitelji mogu prijaviti projekte za sljedeća prioritetna područja:

  • P.1. Aktivno sudjelovanje mladih u društvu (Poticanje mladih na aktivno sudjelovanje u društvu; Mladi i održivi razvoj zajednice; Poticanje međunarodne mobilnosti mladih)
  • P.2. Savjetovanje i informiranje mladih, organizacija slobodnog vremena mladih i podrška inicijativama mladih u zajednici (Regionalni i lokalni informativni centri za mlade; Organizacija slobodnog vremena mladih putem klubova za mlade; Centri za mlade)
  • P.3. Povećanje znanja i vještina, zapošljivosti i konkurentnosti na tržištu rada te poticanje socijalnog uključivanja mladih (Osposobljavanje za (društveno) poduzetništvo i samozapošljavanje; Rad s mladima koji nisu u sustavu obrazovanja i osposobljavanja te koji nisu zaposleni (mladi u NEET statusu); Socijalno uključivanje mladih u sustavu socijalne skrbi)
  • P.4.  Mladi u ruralnim sredinama
  • P.5. Lokalni i regionalni programi za mlade

* Detaljne informacije i poveznica na prijavnu dokumentaciju nalaze se na web stranicama Ministarstva.

Izvor: hmrr.hr

 

Datum:
23.08.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X