Dura
Novosti

ANKETA ZA PROJEKT INTER – PASS

ANKETA ZA PROJEKT INTER – PASS
ANKETA ZA PROJEKT INTER - PASS

„Intermodal Passengers Connectivity between Ports and Airports“ („Intermodalna povezanost putnika između luka i zračnih luka“, akronim projekta („INTER-PASS“) je naziv projekta, koji se realizira u okviru Interreg V-B Jadransko-Jonskog programa transnacionalne suradnje 2014.-2020.

Opći cilj projekta „INTER-PASS“ je poboljšavanje povezanosti između morskih luka i zračnih luka u jadransko – jonskoj regiji kako bi se time poboljšao protok putnika, uglavnom putnika i turista s kruzera, u dostizanju turističkih odredišta smještenih na jadranskoj i jonskoj obali za vrijeme glavne turističke sezone.

Projekt je započeo u siječnju 2018. i očekuje se da će biti završen do prosinca 2019. Ukupan odobreni proračun projekta iznosi 1.498.568 EUR od čega je 85% sufinancirano od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.

Na projektu će sudjelovati 8 projektnih partnera iz Italije, Hrvatske i Grčke te jedan pridruženi partner.

Projektni partneri koji sudjeluju u projektu su: Zračna luka Dubrovnik, Lučka uprava Dubrovnik, Airports of Apuglia, Southern Adriatic Sea Port Authority, Zračna luka Pula, Lučka uprava Pula, Technological Educational Institute of Epirus – Research Committee, Corfu Port Authority S.A. i pridruženi  partner Venezia Terminal Passeggeri S.p.A.

Lijepo Vas molimo da izdvojite nekoliko minuta za popuniti kratku anketu, koja se nalazi na linku u nastavku.

Hrvatsku verziju ankete možete preuzeti ovdje.

Englesku verziju ankete možete preuzeti ovdje.

Unaprijed se zahvaljujemo na odvojenom vremenu za popunjavanje ankete.

Datum:
05.09.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X