Dura
Novosti

ODRŽANA RADIONICA “POKRENI SVOJ POSAO”

ODRŽANA RADIONICA “POKRENI SVOJ POSAO”
ODRŽANA RADIONICA

Danas smo u DURA-i održali radionicu „Pokreni svoj posao“ koju vodi Antea Kaleb, i sama privatna poduzetnica i vlasnica agencije za poslovno savjetovanje i direktorica društva ADUT d.o.o. specijaliziranog za usluge knjigovodstva, računovodstva i poslovnog savjetovanja od 2006. godine. Poslovna je savjetnica s četrnaestogodišnjim iskustvom na poslovima financijskog i poslovnog konzaltinga.

 

Osim važnih poduzetničkih tema, u ovom ciklusu Startup Akademije bavimo se još jednom korisnom temom za sve poduzetnike ili one koje namjeravaju to postati. S našim predavačima pričamo o poslovnom neuspjehu – strahu od neuspjeha, suočavanju s neuspjehom, pobjeđivanju neuspjeha… Želimo skinuti stigmu i negativnu konotaciju nečega što je sastavni dio uspjeha i poduzetničkog puta, jer se događa svima. Svoje viđenje neuspjeha s nama je podijelila i Anta:

 

Najvažnije je biti svjestan činjenice da pojam uspjeha/neuspjeha vrijedi različito za svakog pojedinca. No, neuspjeh kao i uspjeh je sastavni dio naše privatne i poslovne sfere pa je važno što prije krenuti dalje. Moram naglasiti da je promjena načina razmišljanja kao i načina života drastično utjecala na mene i brojne stvari mi više ne predstavljaju neuspjeh.

Stoga pokušajte redefinirati neuspjeh i iz svakog sagledati pozitivnu stvar i često ćete neuspjeh na jednoj strani pretvoriti u uspjeh na nekoj drugoj strani!

 

Vidimo se na slijedećoj radionici!

 

Datum:
15.10.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X