Dura
Novosti

NASTAVLJAMO SA STARTUP AKADEMIJOM

NASTAVLJAMO SA STARTUP AKADEMIJOM
NASTAVLJAMO SA STARTUP AKADEMIJOM
Danas smo u DURA-i održali radionicu “Digitalni marketing” drugu u nizu, od 4 radionice na tu temu u okviru Startup akademije. Još nam preostaju “Googl ads” kojeg vodi g. Miroslav Varga, a za “Marketing na društvenim mrežama: Facebook i instagram” nam opet dolazi Dino Jolidić.

Dino Joldić, stalni predavač na Startup akademiji koji je i ovu grupu polaznika oduševio i prenio najnovije informacije iz svijeta digitalnog marketinga, što zapravo nije nimalo lak posao jer puno ljudi priča o digitalnom marketingu, a malo ga tko razumije. Uparkirao je svoj super cool električni bicikl u zgradu i kao od šale odradio cjelodnevnu radionicu.

Nakon današnje radionice, koja je prošla u super opuštenom tonu, možemo slobodno reći da je digitalni marketing “pike šale” kad ga Dino predaje. Veselimo se njegovom sljedećem posjetu.

Datum:
09.11.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X