Dura
Edukacije

PREDSTAVLJANJE KREDITNIH LINJA ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE

PREDSTAVLJANJE KREDITNIH LINJA ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE
PREDSTAVLJANJE KREDITNIH LINJA ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE

DURA u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak I HAMAG-BICROM organizira predavanje o programima za kreditiranje poduzetničkih pothvata te jamstvenim fondovima bilo za početnike ili poduzetnike u fazi rasta i razvoja. Predavanje će se održati u srijedu 29. siječnja 2019. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15) s početkom u 10:00 sati.

Cilj predavanja je informiranja poduzetnike početnika kao i onih u fazi rasta i razvoja o dostupnim izvorima financiranja razvoja njihovih poduzetničkih pothvata. Važno je napomenuti da se kamatne stope za ove kreditne linije kreću od 0,5 – 3 % i što je još i važnije kreditiraju se i poduzetnici početnici.

Iz Hrvatske agencije za malo gospodarstvo nam dolazi nam gđa Marijana Oreb – Članica uprave koja će vam predstaviti slijedeće programe:
INVESTICIJE

    OBRTNA SREDSTVA

    JAMSTVA

    Iz HBOR-a će nam gđa Mira Krneta, Voditeljica Područnog ureda za Dalmaciju predstaviti slijedeće programe:

    Nakon prezentacije kreditnih linija zainteresirani će moći imati i individualno savjetovanja s predavačima. Predviđeno trajanje predavanja je 2h.

    Prijave se zaprimaju putem:

    Više informacija možete dobiti putem maila mpuljas@gmail.com ili telefona 020 640 271

    Požurite jer broj polaznika je ograničen!

    Print Friendly, PDF & Email

    Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

    X
    X