Dura
Novosti

POSLOVNA KOMUNIKACIJA NA ENGLESKOM JEZIKU

POSLOVNA KOMUNIKACIJA NA ENGLESKOM JEZIKU
POSLOVNA KOMUNIKACIJA NA ENGLESKOM JEZIKU
U subotu, 22.veljače nam slijedi iznimno zanimljiva radionica „Poslovna komunikacija na engleskom jeziku”. Ovakve radionice naša predavačica Ana Babić drži već 6 godina, najviše za ZICER (Zagrebački inovacijski centar), ali i otvorene radionice koje samostalno organizira. Voli putovati i stjecati nova iskustva, a onda to naučeno i živjeti u svakodnevnici. Inspiriraju je ljudi koji uvijek daju svoj maksimum. Voli jednostavnost i praktičnost i nastojim takva i biti.

Kroz par zanimljivih misli, naša Ana nam je pobliže predstavila svoju radionicu,

Engleski je postao svakodnevni način komunikacije. Susrećemo ga svugdje, a unatoč tome rijetko učimo o specifičnim pravilima pristojnog komuniciranja. Na ovoj radionici polaznici uče kako koristiti korisne alate poput umnih mapa, šablona pisanja i fraza za specifične situacije i sve što nauče vrlo lako i brzo mogu primijeniti u svakodnevnom životu.

Koncept radionice je uvijek isti, materijali i vježbe se ažuriraju prema specifičnim potrebama polaznika/grupe, tako će za Dubrovnik biti naglasak na radu u turizmu.

Radionice poslovnog engleskog su rijetkost na tržištu jer se obično radi po razinama jezika, a ne po temi. S ove radionice polaznici izlaze s konkretnim modelima pisanja, frazama i izrazima i rade na konkretnim primjerima ovisno o svojim potrebama. Drugi je naglasak na postizanju opuštenoti u komunikaciji na stranom jeziku.

Smatram da nas najviše motiviraju vlastiti rezultati, zato su moje radionice prepune zadataka i vježbi koje polaznici sami rade. Nakon što uspješno izvrše zadatak, jedva čekaju novi.

Stalnim fokusom na polaznike i mijenjanjem dinamike sata uz bogato iskustvo mogu dodavati ili oduzimati intenzitete, pa se polaznici ne osjećaju iscrpljenjo. Također mi pomažu i lagana glazba u pozadini i izmjenjivanje audio-vizualnih materijala, a najmanji dio radionice je predavalački.

S obzirom da joj kroz radionice prolazi rijeka mladih poduzetnika i onih koji to tek namjeravaju postati poručila im je kako je najvažnije slijediti svoje srce, jer sami najbolje znamo što želimo. Kada smo ispunjeni i sretni onime što radimo, sve postaje jednostavnije i ljepše.

Najdraže joj je pak kada polaznici napišu komentar na engleskom jeziku iako se to od njih ne traži, jer je to pokazatelj da im je engleski jezik toliko prirodan da nastavljaju komunicirati na engleskom sa punim samopouzdanjem te kada kažu da su na jednostavan način stekli konkretne vještine i znanja.

Bolja pozivnica na radionicu od ove Vam uistinu nije potrebna! Vidimo se u DURA-i!

Više o radionici i načinu prijave možete vidjeti OVDJE

Datum:
19.02.2020
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X