Dura
Edukacije

POSLOVNA KOMUNIKACIJA NA ENGLESKOM JEZIKU

POSLOVNA KOMUNIKACIJA NA ENGLESKOM JEZIKU
POSLOVNA KOMUNIKACIJA NA ENGLESKOM JEZIKU

Engleski jezik je postao gotovo službeni jezik u poslovnom svijetu. Omogućuje nam da se predstavimo međunarodnom tržištu, proširimo svoje poslovanje ili jednostavno dobijemo bolji posao. Dobro poslovno pismo može nam otvoriti brojna vrata u poslovnom svijetu, a iznimno je i važno kako se predstaviti na razgovorima.

Iz tog razloga DURA za vas organizira radionicuPoslovna komunikacija na engleskom jezikukoja će se održati u subotu, 22. veljače 2020. godine u prostorijama DURA-e, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik s početkom u 09:30 sati.

Ova inovativna i praktična radionica osmišljena kako bi se polaznici oslobodili od straha od pismene i usmene komunikacije na engleskom, naučili vještine učinkovitoga pisanja na engleskom jeziku u poslovnom kontekstu te napisali svoja vlastita pisma uz mentorstvo predavača. Osim toga, polaznici će naučiti kako se usmeno predstaviti, svoju tvrtku i/ili proizvod koji prodaju. Dobit će mnoštvo korisnih fraza kako bi njihovi argumenti bili jasni i učinkoviti.

Polaznici će na radionici naučiti slijedeće:

  • kako strukturirati različita poslovna pisma,
  • kako biti brži i efikasniji u pisanju,
  • koje izraze koristiti,
  • kako uspješno argumentirati,
  • kako se izraziti jasno, sažeto i ispravno,
  • kako dati pravu vrijednost čitatelju
  • kako se profesionalno predstaviti

Na radionici će polaznici raditi na svom vlastitom pismu, dobiti ćete učinkovite i kreativne alate koje mogu koristiti i nakon radionice kako bi nastavili usavršavati svoje vještine pisanja.

Kome je namijenjena radionica?

Onima koji komuniciraju ili će komunicirati na engleskom jeziku u profesionalnoj karijeri, pa žele postati brži, učinkovitiji i tečniji u pisanju na engleskom jeziku.Radionica obuhvaća dosta praktičnih primjera iz stvarnog života poslovne osobe, te je za istu potrebno osnovno znanje engleskog jezika.

Što donijeti na radionicu?

Da biste iskoristili radionicu u potpunosti, ponesite ideju o tome na kakvom pismu želite raditi, sve ostale materijale ćete dobiti. Predviđeno trajanje radionice je 8h.

Predavačica: Ana Babić

Nakon što je diplomirala hrvatski i engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Splitu, Ana je odlučila sigurnim koracima krenuti u svijet poduzetništva. Osim što je imenovana sudskim tumačem za engleski jezik, neko vrijeme provela je u Kanadi gdje je usavršavala svoje jezične vještine. Uz vlastitu inovativnost i ambiciju, danas može s ponosom reći da je vlasnica i direktorica uspješne firme Translector.

Svoju specifičnost ima zahvaljujući drugačijoj, inovativnoj metodi učenja stranih jezika. Riječ je o metodi proizašloj nakon brojnih istraživanja i proučavanja, a služeno je zaštićena prije tri godine. Metoda Translector posebna je po tome što objedinjuje sve aspekte učenja jezika: od usvajanja novog vokabulara i gramatike kroz gledanje, slušanje i čitanje, preko njihova pamćenja uz pomoć umnih mapa, do primjene naučenog kroz simulaciju stvarnih situacija. Svi polaznici tečaja po ovoj metodi dogovaraju cilj zajedno s predavačem, a uz takav pristup učenju vrlo brzo se oslobađaju straha i nesigurnosti. Na ovakav način rezultati se postižu mnogo brže nego u brojnim drugim školskim programima. Razlog zbog kojeg voli predavati engleski je taj što svaki put i sama nauči nešto novo kroz interakciju s polaznicima.

Prijave se zaprimaju putem:

Više informacija možete dobiti putem e-mail: [email protected] ili telefona: 020/640-271

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X