Dura
Novosti

NOVI NATJEČAJ ZA STARTUPOVE

NOVI NATJEČAJ ZA STARTUPOVE
NOVI NATJEČAJ ZA STARTUPOVE

Ovime vas obavještavamo da je Svjetska turistička organizacija predstavila novi natječaj za startupove kojem je cilj identificirati inovatore koji bi mogli pridonijeti daljnjem razvoju održivog razvoja kroz turizam.

Ovo natjecanje objedinit će sve sektore oko postizanju ciljeva održivog razvoja i staviti inovacije i održivost u središte globalnog gospodarskog oporavka.

Natječaj nije otvoren isključivo za inovatore u turističkom sektoru već se startupovi svih vrsta, iz cijelog svijeta, pozivaju na sudjelovanje pod uvjetom da:

  • Inovativne su prirode i nude rješenja s dodanom vrijednošću,
  • Vođeni su održivošću,
  • Imaju potencijal međunarodnog rasta i mogu se primijeniti u korporacijama i destinacijama,
  • U početnom su stadiju,
  • Imaju testirani pilot i poslovni plan,
  • Imaju potpun tim koji redovito funkcionira.

17 najboljih startup-ova (1 za svaki od SDG – Sustainable Development Goals) dobit će potporu povećanju uspostave i priliku stvarno promijeniti budućnost destinacija. UNWTO će predstaviti najbolje ideje svojim državama članicama, pridruženim članicama i investitorima, pružajući im jedinstvenu mogućnost umrežavanja i povezivanja.

Dodatne pogodnosti uključuju priliku za sudjelovanje na UNWTO Demo danu te pristup tehnološkoj podršci i UNWTO Inovacijskoj mreži, kao i mentorski program s „jedan na jedan“ i grupnim treninzima na temu intelektualnog vlasništva, održivosti poslovanja i liderstva.


Prijave su sada otvorene i zatvaraju se 20. rujna 2020. godine, a pobjednici će biti objavljeni u studenom.

Više na linkuhttps://www.unwto.org/unwto-sustainable-development-goals-global-startup-competition

Datum:
20.07.2020
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X