Dura
Novosti

STARTUP SCIENCE DEMO DAY

STARTUP SCIENCE DEMO DAY
STARTUP SCIENCE DEMO DAY

Najveća njemačka kemijska tvrtka BASF ove godine odlučila podržati startup ideje mladih inovatora iz regije, uključujući mlade inovatore iz Hrvatske.

Startup Science Demo Day predstavlja jedinstvenu priliku na kojoj će mladi inovatori moći predstaviti svoje startup ideje i potencijalno osigurati ulaganje u njihov daljnji razvoj. Najbolja početna ideja u svakom će slučaju dobiti ulaganje od 5.000,00 EUR bruto – bez obzira hoće li ideju dodatno podržati BASF. Ovogodišnja tema usredotočit će se na ideje koje rješavaju probleme povezane sa zagađenjem zraka u regiji.

Zrak je ovogodišnja tema zbog činjenice da je Balkan percipiran kao središte zraka loše kvalitete u Europi te da su Bosna i Hercegovina i Srbija označene kao zemlje čiji su građani posebno ugroženi.

Kao organizacija koja se posebno istakla svojim radom na razvoju poduzetničkih ideja, ljubazno vas pozivamo da nam se pridružite i pomognete u širenju poruke i vizije ovog događaja, kako bi što više mladih inovatora dobilo priliku dobiti podršku za njihovo rješenje u području zaštite okoliša.

BASF StartUp Science ima za cilj podržati mlade inovatore čije startup ideje zadovoljavaju barem jedan od sljedećih kriterija:

  • vezana je uz energetsku učinkovitost;
  • predstavlja alternativu  opremi / proizvodu koji se pokreću na benzin ili dizel;
  • predstavlja proizvod za pročišćenje zraka;
  • smanjuje potrebu za prijevozom;
  • predstavlja pametno rješenje vezano za promet;
  • predstavlja okolišu prihvatljivu alternativu prijevoznim sredstvima;
  • ili ako nije gore spomenuto, ali je povezano s doprinosom čišćem zraku.

Prijave su otvorene do 1. studenog 2020. Stručni žiri će, nakon zatvaranja prijava, odabrati najboljih deset ideja, koje će se dalje predstaviti na završnom događaju – Startup Science Demo Day.

Više informacija o projektu i vremenskom slijedu možete pronaći na našoj web stranici: www.start-up-science.com.

Datum:
11.10.2020
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X