Dura
Novosti

ONLINE SASTANAK S UDRUGAMA OSOBA S INVALIDITETOM O STRATEGIJI ZA 2021. – 2025.

ONLINE SASTANAK S UDRUGAMA OSOBA S INVALIDITETOM O STRATEGIJI ZA 2021. – 2025.
ONLINE SASTANAK S UDRUGAMA OSOBA S INVALIDITETOM O STRATEGIJI ZA 2021. – 2025.

Grad Dubrovnik i Dubrovačka razvojna agencija DURA nastavljaju s participativnim radionicama za izradu Strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom Grada Dubrovnika za razdoblje od 2021. do 2025. godine. Tim povodom 20. studenoga 2020. godine održan je online sastanak s predstavnicima pet udruga osoba s invaliditetom koje djeluju na području Dubrovnika: Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Dva skalina“, Udruga za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije, Udruga „Poseban prijatelj“, Udruga „Lukjernica“ i Udruga „Slatki život“.

 

Djelatnica DURA-e Luna Polić Barović predstavila je tijek procesa analize aktualne Strategije izjednačavanja mogućnosti osoba s invaliditetom Grada Dubrovnika za razdoblje 2015. – 2020. te izrade nacrta nove Strategije osoba s invaliditetom za razdoblje 2021. – 2025.

 

Tijekom sastanka raspravljalo se o mnogobrojnim mjerama koje će se uvrstiti u novu Strategiju te kontinuirano aktivno sudjelovanje predstavnika udruga osoba s invaliditetom u cijelom postupku. U narednom razdoblje udruge će komentirati nacrt Strategije te predložiti nove mjere. Također je dogovoren naknadni sastanak na kojem će se detaljno razraditi dvije inovativne mjere za područje Grada Dubrovnika.

Datum:
23.11.2020
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X