Dura
Novosti

S.LI.DES – ISTRAŽIVANJE „ŽIVUĆE“ KULTURNE BAŠTINE GRADA DUBROVNIKA

S.LI.DES – ISTRAŽIVANJE „ŽIVUĆE“ KULTURNE BAŠTINE GRADA DUBROVNIKA
S.LI.DES – ISTRAŽIVANJE „ŽIVUĆE“ KULTURNE BAŠTINE GRADA DUBROVNIKA

Dubrovačka razvojna agencija DURA poziva sve tvrtke i organizacije grada Dubrovnika čija je djelatnost povezana s lokalnim umjDubrovačka razvojna agencija DURA poziva sve tvrtke i organizacije grada Dubrovnika čija je djelatnost povezana s lokalnim umjetnostima, tradicionalnim i umjetničkim obrtima, kulturnim i kreativnim industrijama (CCI), autentičnim proizvodima i uslugama (uključujući hranu i piće) te narodnim običajima, da pristupe online upitniku u sklopu projekta S.LI.DES. (Interreg Italija-Hrvatska) čiji je cilj promicanje prekogranične suradnje među destinacijama koje razvijaju kulturni turizam.

 

Posljedice još uvijek aktualne Covid 19 pandemije sve se više odražavaju na sliku gospodarstva, kako u čitavom svijetu tako i u Hrvatskoj. Stoga je važno u ovom trenutku prikupiti što veći broj mišljenja od svih interesnih skupina kako bi se mogle što kvalitetnije planirati buduće politike za oporavak lokalnog gospodarstva.

Na osnovi rezultata ovog upitnika, kreirat će se dinamička mapa prikupljenih podataka kategoriziranih prema proizvodu, tipologiji djelatnosti, položaju i turističkom potencijalu, odnosno prema turističkim iskustvima koja se nude posjetiteljima i prema sposobnosti da se zadovolje potrebe i interesi posjetitelja.

Poveznica za pristupanje upitniku je u nastavku, a isti je potrebno dovršiti odabirom opcije „Podnesi“: 

https://forms.gle/k5EM45hyaVkLnX3d9

Datum:
08.12.2020
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X