Dura
Novosti

MEDITERANSKI SAJAM ZDRAVE PREHRANE

MEDITERANSKI SAJAM ZDRAVE PREHRANE
MEDITERANSKI SAJAM ZDRAVE PREHRANE

18. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održat će se i ove godine u organizaciji Dubrovnik Sun d.o.o., te u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Hrvatske gospodarske komore – ŽK  Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ-e,  Dubrovačke razvojne agencije DURA-e, i Regionalne razvojne agencije Dunea d.o.o., od 15.-18. travnja 2021.g. u vanjskim i unutarnjim sadržajima hotela Tirena – Babin kuk Dubrovnik.

 

Svih ovih godina na sajmu okupljaju se izlagači, stručnjaci, pokrovitelji, entuzijasti kako bi zajedničkim nastojanjima pokušali predstaviti veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima  naša zemlja obiluje.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.

Od travnja 2005.g. sa sajma pokrenuta je i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije GMO free županijom. Na 16. Mediteranskom sajmu 2019.g. izlagalo je preko 200 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo preko 20.000 tisuća posjetitelja.

 

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje sa novim proizvodima, (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda. Naravno i ove godine bit će promocija domaćih kvalitetnih proizvoda te niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.

Više informacija možete dobiti na web stranici ili kontaktima navedenima niže:

Sve detaljnije informacije možete dobiti na tel: 020/436 233; 020/436 363; fax: 020/436 233

Web: www.mediteranski-sajam.com

e-mail: [email protected]

Datum:
05.02.2021
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X