Dura
Novosti

PRVA RADIONICA PROLJETNOG CIKLUSA STARTUP AKADEMIJE

PRVA RADIONICA PROLJETNOG CIKLUSA STARTUP AKADEMIJE
PRVA RADIONICA PROLJETNOG CIKLUSA STARTUP AKADEMIJE

Danas smo održali radionicu „Poslovna komunikacija na engleskom jeziku“ uz stručno vodstvo Ane Babić. Engleski je postao svakodnevni način komunikacije. Susrećemo ga svugdje, a unatoč tome rijetko učimo o specifičnim pravilima pristojnog komuniciranja. Na ovoj radionici polaznici su naučili kako koristiti korisne alate poput umnih mapa, šablona pisanja i fraza za specifične situacije i sve što nauče vrlo lako i brzo mogu primijeniti u svakodnevnom životu.

 

Radionice poslovnog engleskog su rijetkost na tržištu jer se obično radi po razinama jezika, a ne po temi pa je iz tog razloga ova radionica još zanimljivija.

„Smatram da nas najviše motiviraju vlastiti rezultati, zato su moje radionice prepune zadataka i vježbi koje polaznici sami rade. Nakon što uspješno izvrše zadatak, jedva čekaju novi. Stalnim fokusom na polaznike i mijenjanjem dinamike sata uz bogato iskustvo mogu dodavati ili oduzimati intenzitete, pa se polaznici ne osjećaju iscrpljeno. Također mi pomažu i lagana glazba u pozadini i izmjenjivanje audio-vizualnih materijala, a najmanji dio radionice je predavački“ – rekla nam je Ana

 

S ove radionice polaznici su izašli s konkretnim modelima pisanja, frazama i izrazima i rade na konkretnim primjerima ovisno o svojim potrebama. Drugi je naglasak je bio na postizanju opuštenosti u komunikaciji na stranom jeziku.

Datum:
06.02.2021
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X