Dura
Natječaji

NATJEČAJ ZA ORGANIZACIJE CIVILNOGA DRUŠTVA

U suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavilo je natječaj za organizacije civilnoga društva. Poziv ima za cilj jačanje francusko-hrvatskih partnerstava kroz razvoj malih projekata (maksimalni iznos potpore je 3.000 EUR) u jednom od tri prioritetna područja:

1. ravnopravnost spolova i borba protiv bilo koje vrste rodne diskriminacije,
2. pomirba i promicanje tolerancije te
3. zaštita okoliša i borba protiv klimatskih promjena.

Potpora dodijeljena u okviru ovog poziva može pokriti troškove vezane uz aktivnosti kao što su organizacija konferencija i okruglih stolova, studijske posjete, zagovaranje, obrazovne aktivnosti namijenjene djeci i mladima, obuke, zajedničke publikacije.

Svi projekti moraju uključivati francusku komponentu u smislu povezanosti s nekom francuskom organizacijom ili institucijom, angažiranja francuskih stručnjaka, interesa za razmjenu iskustva s Francuskom itd., a kako bi se promicalo međusobno razumijevanje i razmjena iskustava između dviju zemalja.

Prijave moraju biti podnesene na engleskom jeziku i poslane e-poštom na adresu djuro.zifra@diplomatie.gouv.fr najkasnije do 28. ožujka 2021. godine. Više informacija potražite u Pozivu na dostavu projektnih prijedloga i propisanim obrascima za prijavu projektnog prijedloga i proračun. 10. ožujka 2021. bit će održana informativna radionica za potencijalne prijavitelje, a pristupiti se može popunjavanjem prijavnice . Rok za prijavu na radionicu je 8. ožujka 2021. u 12:00 sati.

Više informacija:

https://udruge.gov.hr/vijesti/natjecaj-veleposlanstva-francuske-republike-za-organizacije-civilnog-drustva-5278/5278

https://udruge.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/3rd%20Call%20for%20proposals%20for%20supporting%20Civil%20Society%20Organisations.pdf

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X