Dura
Novosti

WEBINAR „ISTRAŽIVANJE I PRIMJENA NOVIH TEHNOLOGIJA ZA POGON BRODOVA SA STAKLENIČKIM PLINOVIMA S NULA EMISIJOM“

Centar za transfer tehnologije d.o.o. (CTT) u suradnji s Fakultetom strojarstva i brodogradnje i partnerima “ZEVinnovation” organizirao je webinar pod nazivom: „Istraživanje i primjena novih tehnologija za pogon brodova sa stakleničkim plinovima bez emisije“ koji se održao putem Zoom Video Webinara, u četvrtak, 25. veljače 2021. i na njemu je sudjelovao djelatnik DURA-e Mato Mojaš.

Webinar je organiziran u sklopu projekta ZEVinnovation, koji financira “EEA i Norveški fond bespovratnih sredstava za regionalnu suradnju”, a koji je osmišljen kako bi pružio potporu u području inovacija, obrazovanja, istraživanja i konkurentnosti u Europskom gospodarskom prostoru. Projekt ZEVinnovation provodi Centar za transfer tehnologije (vodeći partner) u partnerstvu s tvrtkama Inovacije i razvoj d.o.o. (Hrvatska), ÅKP AS (Norveška), VINCO INNOVATION AS (Norveška); Klaster Baltičko more i svemir (Poljska).

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X