Dura
Novosti

2. WEBINAR ZA PRIJAVITELJE NA EUCF POZIV

REGEA i Udruga gradova u RH, 17. ožujka je organizirala webinar za jedinice lokalne samouprave koje su zainteresirane za prijavu na poziv inicijative European City Facility (EUCF) za financijsku i stručnu pomoć u izradi investicijskih koncepata za lokalne projekte održive energetike. Na webinaru su sudjelovali djelatnici DURA-e.

Inicijativa EUCF pokrenuta je u sklopu programa Horizon 2020, s namjerom pružanja konkretne podrške gradovima i općinama u razvoju investicijskih dokumenata. EUCF pruža stručnu i financijsku podršku lokalnim vlastima u pripremi potrebne dokumentacije poput analiza (pravnih, ekonomskih, tržišnih) i studija izvodljivosti te daje pomoć u organizaciji i koordinaciji procesa izrade investicijskog koncepta. U tu svrhu osigurana je darovnica od 60.000 eura i kontinuirana stručna podrška za svakog izabranog prijavitelja.

Drugi poziv za prijavitelje bit će otvoren od 29. ožujka do 31. svibnja 2021. godine čime će se otvoriti prilika za sudjelovanje i ostalim zainteresiranim gradovima i općinama.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X