Dura
Novosti

Radionica „Energetsko i klimatsko planiranje gradova“

Radionica „Energetsko i klimatsko planiranje gradova“ održana je 21. travnja 2021. godine u organizaciji Fakulteta strojarstva i brodogradnje i SDEWES Centara. On-line radionica organizirana je  u okviru PentaHelix i Joint_SECAP projekata. Na radionici su sudjelovali djelatnici DURA-e.

U sklopu radionice predstavljeni je uloga participativnog pristupa u energetskom i klimatskom planiranju na lokalnoj razini, integrirano energetsko i klimatsko planiranje na primjeru povezivanja SECAPa i GUPa Grada Karlovca te zajednički Akcijski plan energetski održivog razvitka i klimatskih promjena, izrađen u sklopu Joint_SECAP projekta.

Dodatno, predstavljen je i novi poziv za prijave projektnih prijedloga na European City Facility potporu, koji je trenutno u tijeku, a koji omogućuje stručnu i financijsku potporu za razvoj investicijskih koncepata u gradovima i općinama.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X