Dura
Novosti

STEP RI organizira Summer business camp 2021

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, uz podršku Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, od 23. do 27. lipnja 2021. organizira Summer business camp.

Sudjelovanje na kampu je besplatno i uključuje smještaj i prehranu.

Program Summer business camp-a je namijenjen svima koji imaju poslovnu ideju ili prototip koji žele unaprijediti kroz petodnevni intenzivni program mentoriranja.

Prednost kod prijave ove godine imaju gaming projekti, što ne isključuje mogućnost sudjelovanja timova iz drugih industrija.

„Program se provodi osmu godinu za redom i do sada ga je pohađalo 118 timova iz cijelog svijeta koji su prikupili preko 2,9 milijuna dolara investicija. Sudjelovanje na Summer business campu je idealna prilika za sve one koji žele u kratko vrijeme doći do velikih rezultata.“ – kaže voditeljica projekta Jana Blažević Marčelja.

Tijekom Summer business camp-a odabrani kandidati će imat priliku raditi s mentorima, uspješnim poduzetnicima i investitorima, koji će im pomoći da svoj projekt razviju u održivi poslovni pothvat.

Osim izvanrednog mentoriranja najbolji timovi imat će priliku osvojiti:

  1. mjesto – Apple 12.9” iPad Pro
  2. mjesto – Apple 10.9” iPad Air 4
  3. mjesto – Apple 10.2” iPad 8

Prijave su otvorene od 10. svibnja do 6. lipnja 2021., a zaprimaju se putem web stranice https://www.step.uniri.hr/summer-business-camp/.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, slobodni ste kontaktirati Janu Blažević Marčelja

na e-mail jbmarcelja@uniri.hr, tel. 051 265 962, 099 241 4849.

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci je poduzetnička potporna institucija koju je 2008. godine osnovalo Sveučilište u Rijeci. Našim savjetodavnim uslugama, programima i edukacijama želimo hrvatskom gospodarstvu učiniti dostupna najnovija svjetska znanja inoviranja i upravljanja kojima vodeće tvrtke brže, uspješnije i jeftinije stvaraju inovacije, postaju konkurentnije i osvajaju nova tržišta. Samostalno i s partnerima u Hrvatskoj i Europi stvaramo i provodimo projekte financirane od Europske unije i Sjedinjenih Američkih Država, iz hrvatskih nacionalnih i lokalnih programa te iz sredstava velikih hrvatskih tvrtki koje podupiru inovacije i poduzetništvo.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X