Dura
Novosti

Program Obzor Europa: Informativni dani Europske komisije

Povodom pokretanja prvih natječajnih rokova u programu Obzor Europa – novome programu Europske unije za istraživanje i inovacije za razdoblje od 2021. do 2027. godine – Europska će komisija tijekom lipnja i srpnja održati niz virtualnih informativnih dana i susreta umrežavanja u svrhu informiranja potencijalnih korisnika.

Informativni dani namijenjeni su istraživačima i znanstvenicima, visokim učilištima, znanstvenim institutima, organizacijama iz privatnog sektora te drugim društveno-ekonomskim akterima koji su zainteresirani za prijavu projekata unutar programa Obzor Europa. Zainteresirani prijavitelji se pozivaju da iskoriste ovu priliku i sudjeluju na nadolazećim informativnim danima. U svrhu potpore prijaviteljima i korisnicima iz Republike Hrvatske Ministarstvo znanosti i obrazovanja 17. svibnja 2021. donijelo je Odluku o mjerama za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima Europske unije u području istraživanja, inovacija i svemira. Više o Odluci ovdje.

U svrhu potpore pri razvoju projektnih prijava prijaviteljima su na raspolaganju nacionalne osobe za kontakt za pojedina područja Obzora Europa.

Popis održavanja informativnih dana Europske komisije:

Više informacija i programi svih informativnih dana dostupni su ovdje. Za sudjelovanje nije potrebna registracija.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X