Dura
Novosti

DURA predstavila glavne značajke EU projekata

U sklopu “Dana otvorenih vrata EU projekata” 30. studenoga 2021. u Lazaretima, Dubrovačka razvojna agencija DURA i Grad Dubrovnik organizirali su predavanje “EU fondovi – provedeni projekti i nove prilike“ za učenike srednjih škola.

Cilj predavanja je bilo predstavljanje glavnih značajki EU, njenih institucija I funkcioniranja, kao I uspješno provedenih EU projekata koji su doprinijeli razvoju lokalne zajednice od strane Dure I Grada Dubrovnika.

Poslije navedenog predavanja, slijedi I predstavljanje primjera dobre prakse provedbe europskog projekta ‘’Herit Data“ za predstavnike lokalne samouprave, ustanova i trgovačkih društava u (su)vlasništvu Grada, turističkog sektora te predstavnike akademske zajednice.

Republika Hrvatska se i ove godine uključila u širu kampanju koju provodi Europska komisija pod nazivom “Europe in My Region“, te diljem države organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ čiji je cilj potaknuti  građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira , ali i o novim prilikama koje se pružaju kroz financijsko razdoblje 2021-2027.

#EUinmyregion

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X