Dura
Novosti

Online radionica: Kako kvalitetno pripremiti projektnu prijavu za bespovratna sredstva za inovacije zelene industrije i plavog rasta

Innovation Norway, upravitelj fonda poslovnog programa Business Development and Innovation Croatia, poziva sve gospodarske subjekte zainteresirane za prijavu projektnog prijedloga na Drugi poziv Programa, da se prijave na online radionicu: Kako kvalitetno pripremiti projektnu prijavu, koja će se održati u srijedu, 12. siječnja 2022. godine, od 10:00 do 12:00 sati.

Na radionici će potencijalni prijavitelji dobiti praktične informacije vezene uz popunjavanje projektne prijave, kao i pripremu popratne dokumentacije koja se dostavlja uz projektnu prijavu, kako bi projektna prijava bila što kvalitetnija.

Molimo zainteresirane gospodarstvenike da se prijave putem obrasca u nastavku, najkasnije do utorka, 11. siječnja, u 11 sati.

Radni jezik radionice je hrvatski jezik.

Poveznica za praćenje radionice dostavit će se registriranim sudionicima dan prije događanja.

Poslovni program financira se sredstvima norveške darovnice i dio je financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora i Norveške darovnice (EEA and Norway Grants) za razdoblje 2014. – 2021.

Višeinformacija i načinu prijave možete pogledati OVDJE

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X