Dura
Novosti

ODRŽAN ONLINE KICK-OFF SASTANAK PROJEKTA SMILE PLUS

U okviru 4. poziva Intrreg ADRION programa odobren je projekt SMILE PLUS u kojem je DURA jedan od partnera. Ukupna vrijednost projekta koji je u 85%-tnom iznosu financiran sredstvima programa INTERREG Adrion je € 161.381,40, a budžet DURA-e iznosi € 26.821,40.

Dana 27.01.2022. održao se online kick off sastanak SMILE PLUS „FirSt and last Mile Inter-modal mobiLity in congested urban arEas of Adrion Region – PLUS“ financiran iz programa Interreg Adrion, na kojem je sudjelovala zaposlenica DURA-e Tea Gjivić Puzović.

Sudjelovali su projektni partneri iz 4 zemlje

  • RRC Koper, Slovenija
  • IUAV, Italija
  • DURA, Hrvatska
  • RDA Banat, Srbija

SMILE PLUS namjerava ažurirati i širiti glavni alat koji proizlazi iz SMILE-a,  scenarije mobilnosti kao potpora novim prometnim politikama u urbanim područjima. Kako bi se osigurala vrijednost za novac, aktivnosti će se sastojati od ažuriranja scenarija mobilnosti, razrađenih unutar SMILE-a, kako bismo osigurali njihovu otpornost na COVID-19 i posljedično preuređenje privatne motorizacije.

Trajanje projekta: 1.1.2022. – 30.6.2022.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X