Dura
Natječaji

Javni poziv za predlaganje programa i projekata u području skrbi o mladima za 2022.

Javne potrebe u području skrbi o djeci, mladima i obitelji, za koje se sredstva osiguravaju u Proračunu Grada Dubrovnika za 2022. godinu u razdjelu Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo jesu skrb o djeci, mladima i obitelji te poslovi kojima je cilj poboljšati postojeće stanje u navedenim područjima , a koje su od interesa za Grad Dubrovnik.

Financijska sredstva osiguravaju se za sufinanciranje javnih potreba čiji se sadržaj odnosi na pružanje izravnih socijalnih usluga korisnicima, kako bi se povećalo komplementarno djelovanje u zadovoljenju potreba ciljanih korisničkih skupina, izbjeglo dupliciranje usluga, poboljšala kvaliteta života mladima i smanjila socijalna isključenost korisnika, otklonili ili ublažili socijalni rizici u ovoj kategoriji, povećao stupanj obrazovanja i mobilnosti mladih, povećao stupanj zaposlenosti mladih, ne samu u turizmu i ugostiteljstvu već i u drugim područjima rada,  spriječilo razvoj sociopatoloških oblika ponašanja kod mladih te spriječio razvoj ovisnosti.

Javni poziv se temelji na pozitivnim propisima u RH kojima se osigurava skrb za djecu, mlade i obitelj, razvoj volonterstva te lokalnom strateškom programu za mlade pod nazivom Lokalni program za mlade grada Dubrovnika za razdoblje od 2019. do 2021. „Mladi i Grad skupa“.

Prioritetna područja ovog javnog poziva su razvoj Centra za mlade i razvoj mreže klubova mladih na cijelom dubrovačkom području.

Tekst Javnog poziva dostupan je ispod ove objave.

Obrasci za prijavu, upute za prijavitelje kao i ostala natječajna dokumentacija mogu se preuzeti  u Upravnom odjelu za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika na adresi Iva Vojnovića 31, 20000 Dubrovnik te na web stranici Grada Dubrovnika (ispod ove objave).

Prijava na javni poziv digitalnim putem omogućena je na stranici Grada Dubrovnika na sljedećoj poveznici:

https://www.dubrovnik.hr/obrazac-javni-poziv/?key=MTAyMDIyLTAyLTIxIDExOjMxOjAx

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X