Dura
Novosti

Sudjelovali smo na Kick off sastanku projekta Tourism 4.0.

Dura je sudjelovala na kick off sasatnku projekta Tourism 4.0. organiziranog od strane glavnog partnera Federturismo Confindustria u Rimu. Sastanku koji se održao 04. i 05. svibnja prisustvovale su djelatnice DURA-e Nataša Mirić i Marijana Puljas.

Na sastanku smo zajedno s partnerima definirali obveze i aktivnosti svakog od partnera. Detaljno smo analizirali sve radne pakete, rezultate kao i timeline projekta.

Projekt Tourism 4.0 ima za cilj razvoj programa izgradnje kapaciteta, prijenosa tehnologije, podrške i pomoći malim i srednjim poduzetnicima turističkog sektora kako bi usvojili i iskoristili nove digitalne tehnologije te na taj način poboljšali svoju produktivnost, održivost i ukupnu poslovnu učinkovitost.

Projekt traje 25 mjeseci, a sredstva su odobrena od strane Europskog vijeća za inovacije i Izvršne agencije za mala i srednja poduzeća (EISMEA) Europske komisije. Ukupna vrijednost iznosi 1,3 milijuna eura, od čega će 420 tisuća eura biti namijenjeno izravnoj podršci start-up poduzetnicima u turizmu.

Projektno partnerstvo se sastoji od 10 partnera iz 6 zemalja , i to iz sektora turizma, inovacija i poslovnih usluga: Federturismo Confindustria (Italija), NEST Centro de Inovação do Turismo (Portugal), Cluster Digital de Catalunya (Šapanjolska), Malta Business Bureau (Malta), AEI Cluster Turismo de Extremadura (Španjolska), Udruga poduzetnika u hoteljerstvu (Hrvatska), Málaga TechPark (Španjolska), Regionalna gospodarska komora (Poljska), Wisdom Guardian LDA YooniK (Portugal) i naravno Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o. (Hrvatska),

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X