Dura
Novosti

Investicijski zajmovi HAMAG – BICRO-a iz sredstava NPOO-a

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) vas poziva na info dan „Investicijski zajmovi HAMAG – BICRO-a iz sredstava NPOO-a“ koji će se održati 22.rujna 2022. godine od 11:00-12:00 sati putem Zoom platforme.

Polaznici info dana će se detaljnije upoznati s programom investicijskih zajmova HAMAG -BICRO-a iz sredstava Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, namijenjenim financiranju projekata zelene i digitalne tranzicije za mikro, mala i srednja poduzeća – uz kamatnu stopu od 0,8%.

Program je namijenjen kreditiranju subjekata malog gospodarstva kojima će se izravno odobravati zajmovi za projekte poput ulaganja u zelene tehnologije, energetsku učinkovitost, uvođenje digitalnih tehnologija u sva područja poslovanja te za projekte usmjerene na ulaganje u adaptaciju, izgradnju ili uređenje poslovnih prostora u svrhu povećanja obujma poslovanja ili produktivnosti.

Na info danu polaznicima će se prezentirati uvjeti financiranja, prihvatljivi projekti za odobrenje zajma, kao i osnovni ciljevi ovog programa te kako se prijaviti.

Radionicu će voditi Sara Šorgić, viši analitičar u sektoru za podršku i razvoj poduzetništva, koordinaciju i međunarodnu suradnju HAMAG – BICRO-a.

Sara Šorgić, dipl.oec., viši analitičar u sektoru za podršku i razvoj poduzetništva, koordinaciju i međunarodnu suradnju HAMAG – BICRO-a, ima dugogodišnje radno iskustvo u području izrade i provedbe EU projekata.

Diplomirala je ekonomiju na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, nakon čega stječe prvo radno iskustvo u prodaji. Sara je stručna je u analiziranju tržišta, praćenju konkurencije i analizi cijena, organizaciji i provođenju marketinških aktivnosti, dok je predavačko iskustvo stekla kao profesorica ekonomske grupe predmeta u Trgovačkoj školi u Zagrebu.

Sara se od 2014. godine bavi pripremom, koordinacijom i provedbom projekata financiranih iz EU fondova, a u zadnjih nekoliko godina je kao suradnica u sektoru za podršku i razvoj poduzetništva HAMAG – BICRO-a uključena u projekte pružanja sustavne podrške razvoja poduzetničke infrastrukture te se usavršila u izobrazbi, informiranju i savjetovanju poduzetnika.

Prijavite se putem sljedećeg linka:

PRIJAVA

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X