Dura
Natječaji

Poziv za predlaganje umjetničko-edukativnih programa i/ili radionica za „Ruksak (pun) kulture“ za 2023. godinu

 

 

„Ruksak (pun) kulture“ dio je kulturne politike Vlade Republike Hrvatske za vrtiće, osnovne i srednje škole. Korisnici ovoga programa su djeca od tri godine i učenici od šest do 18 godina. Riječ je o zajedničkoj inicijativi Ministarstva kulture i medija i Ministarstva znanosti i obrazovanja i zajedničkom ulaganju u područja obrazovanja i područja kulture na državnoj razini. „Ruksak (pun) kulture“ zajednički je pothvat obrazovnog i kulturnog sektora na nacionalnoj i lokalnoj razini, a pritom su uključene sve županije i općine.

Zainteresirani vrtići, škole i centri za odgoj i obrazovanje ispunjene prijavne obrasce za iskazivanje interesa trebaju poslati na adresu: ruksak-pun-kulture@mzo.hr , najkasnije do 6. veljače 2023. godine.

Odluku o izboru vrtića i osnovnih i srednjih škola u kojima će se provesti navedeni programi i/ili radionice za „Ruksak (pun) kulture“ donijet će Ministarstvo kulture i medija.

Više informacija na sljedećoj povezici

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X