Dura
Novosti

Održana radionica “Poslovna komunikacija na engleskom jeziku”

Još jedna uspješna edukacija je iza nas! Ovaj put tema je  “poslovna komunikacija na engleskom jeziku”  koju je vodila odlična Ana Babić.

Radionice poslovnog engleskog su rijetkost na tržištu jer se obično radi po razinama jezika, a ne po temi. S ove radionice polaznici su izašli s konkretnim modelima pisanja, frazama i izrazima te su radili na konkretnim primjerima ovisno o svojim potrebama. Drugi je naglasak na postizanju opuštenosti u komunikaciji na stranom jeziku.

Radionice je bila prepuna zadataka i vježbi a predavačica je stalnim fokusom na polaznike i mijenjanjem dinamike sata uz bogato iskustvo dodavala ili oduzimala intenzitete, tako da se polaznici ne osjećaju iscrpljeno nakon 8 sati rada.

Također, polaznici su radili na svom vlastitom pismu, dobili učinkovite i kreativne alate koje mogu koristiti i nakon radionice kako bi nastavili usavršavati svoje vještine pisanja.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X