Dura
Natječaji

Promocija Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.

Dubrovnik: 22.3. održat će se promocija Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Upravljačko tijelo Programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.“ objavilo je promociju novog Programa koja će se održati u Dubrovniku u srijedu 22. ožujka.

Cilj je predstaviti mogućnosti koje su na raspolaganju iz Europskog socijalnog fonda plus za novo sedmogodišnje programsko razdoblje. Svi sudionici će se upoznati s osnovnim informacijama o mogućnostima financiranja iz ESF+ kroz prezentaciju i panel raspravu predstavnika nadležnih tijela u sustavu provedbe ESF+ te dobiti informacije o ključnim aktivnostima i pozivima planiranim za  2023. godinu. Osim predstavljanja mogućnosti financiranja u okviru Programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.“, predviđeno je i predstavljanje  rezultata i iskustva korisnika ESF-a iz prethodnog financijskog razdoblja.

Dubrovnik, 22. ožujka 2023., Lazareti, Frana Supila 8 (predviđeno vrijeme od 9:30 do 14:00 sati).

Prijave za sudjelovanje su otvorene.

Izvor: Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X