Dura
Natječaji

30. i 31.3. INFO DANI o natječajima i programima organizacija civilnoga društva

Info dani o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2023. godini održat će se 30. i 31. ožujka 2023. godine u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja (Donje Svetice 38, Zagreb). Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video prijenos kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih prijavitelja izvan Zagreba.

Svrha je Info dana da se zainteresiranim udrugama i drugim organizacijama civilnoga društva predstave natječaji koji će se raspisivati u 2023. godini. Program Info dana pripremljen je sukladno nacrtu Godišnjeg plana natječaja za 2023. godinu.

Video prijenosu moći će se pristupiti putem YouTube kanala Ureda za udruge, a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani izvan Zagreba uživo moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@udruge.vlada.hr.

Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge, uz detaljnu bilješku s događanja.

Sudjelovanje događanju uživo prijavite najkasnije do 29. ožujka 2023. godine, zaključno s 13h, i to putem prijavnog obrasca, koji ćete dostaviti na adresu e-pošte marina.lochert@udruge.vlada.hr. Prijave se zaprimaju do popune kapaciteta dvorane, a iz jedne organizacije moguće je prijaviti do dva sudionika.

Program Info dana 
Prijavni obrazac

 

Izvor: Ured za udruge

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X