Dura
Natječaji

Prijavite se na edukaciju za mlade nezaposlene otočane

 

Projekt YENESIS uglavnom je namijenjen mladim ljudima u dobi između 24 i 30 godina, koji nemaju stalni posao, koji su završili proces obrazovanja ili osposobljavanja i koji žive na otocima sedam zemalja u kojima se provodi projekt, uključujući i Hrvatsku (projekt dopušta određenu fleksibilnost gore navedenih kriterija).

Cilj projekta YENESIS  je pomoći mladim osobama (NEETs – koji nisu zaposleni u procesu obrazovanja ili edukacije) te koji žive na otocima da se zaposle kroz “zelene poslove” ili poslove povezane sa širokom temom održivog razvoja.

Projekt će voditi 25 odabranih sudionika kroz intenzivni tjedan edukacije u Zagrebu od 8. do 12. svibnja uz pokrivanje troškova sudjelovanja (nadoknade troškova puta, hrane i smještaja sudionicima).

Edukacija je organizirana u četiri tematska područja:

– Održiva proizvodnja hrane

– Održivo upravljanje vodama

– Kružno gospodarstvo

– Prilagodba klimatskim promjenama

Uz dodatno predavanje o razvoju komunikacijskih vještina.

Ako vam se sve ovo čini zanimljivim, ispunite prijavu kako biste iskazali svoj interes i bit ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku!

Prijaviti se možete putem online obrasca do 21. travnja 2023.

 

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X