Dura
Novosti

Poziv na info radionice – programi transnacionalne i međuregionalne suradnje

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije najavljuje informativne radionice koje će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem programa transnacionalne i međuregionalne suradnje u kojima sudjeluje Republika Hrvatska, te pravilima trenutno otvorenih poziva na dostavu projektnih prijedloga.

U sklopu Informativne radionice biti će predstavljeni:

  • 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga Programa transnacionalne suradnje Interreg Središnja Europa 2021. – 2027.
  • 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga Programa transnacionalne suradnje Interreg IPA Adrion 2021. – 2027. te
  • 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga Programa međuregionalne suradnje Interreg Europe 2021. – 2027.

Programi pokrivaju širok obuhvat tema te korisnicima otvaraju mogućnost suradnje na područjima od zajedničke važnosti u skladu s regionalnim potrebama, unutar okvira definiranog ciljevima Kohezijske politike EU-a za programsko razdoblje 2021. – 2027. (Pametnija, Zelenija, Povezanija, Socijalnija i Europa bliže građanima)

Više informacija o pozivima i sve relevantne dokumente možete pronaći na slijedećim poveznicama Središnja EuropaIPA AdrionInterreg Europe.

Informativna radionica održati će se 25. travnja 2023. godine u Virovitici, u dvorani Tehnološko-inovacijskog centra, Matije Gupca 78, Virovitica s početkom u 10:00 sati (registracije od 09:30 sati). Za sudjelovanje prijavite se do 24. travnja 2023. do 10:00 sati putem slijedeće poveznice. Dnevni red dostupan je na slijedećoj poveznici. Za sve dodatne upite vezano uz sudjelovanje na ovoj radionici možete se obratiti na kontakt: pavle.plamenac@mrrfeu.hr.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Jadransko-jonskog programa transnacionalne suradnje– Interreg IPA Adrion 2021. – 2027. organizira i dodatne informativne radionice posvećene 1. pozivu na dostavu projektnih prijedloga u okviru ovog Programa. Detaljnije informacije o pozivu dostupne su na poveznici.

Radionice će se održati:

  • 12. svibnja 2023. u Splitu, u Hotelu Atrium, Ulica Domovinskog rata 49 s početkom u 10:00 sati. Sudjelovanje možete potvrditi najkasnije do 04. svibnja do 10:00 sati putem slijedeće poveznice. Dnevni red dostupan je na slijedećoj poveznici.

Za sve dodatne upite vezano uz sudjelovanje na ove dvije radionice možete se obratiti na kontakt: ivana.zivkovic@mrrfeu.hr.

Izvor: MRRFEU

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X