Dura
Novosti slider

Finalno glasovanje projekta Participativno budžetiranje u osnovnim školama

Dubrovačka razvojna agencija DURA ovaj je tjedan započela s posljednjom fazom projekta Participativno budžetiranje u osnovnim školama – finalnim glasovanjem u OŠ Montovjerna, OŠ Antun Masle, OŠ Mokošica i OŠ Ivana Gundulića. Učenici su još jednom prezentirali svoje ideje i na taj način pokušali dobiti što veći broj glasova svojih školskih kolega. Do kraja tjedna posjetit ćemo i preostale škole kako bi učenici u OŠ Marina Getaldića, OŠ Marina Držića i OŠ Lapad odlučili koje ideje će postati projekti njihovih škola.

Škole će tako kroz studeni i prosinac prikupiti ponude za izglasane ideje, a potom ih i realizirati.

Projekt Participativno budžetiranje i ove se godine uspješno bliži kraju pa možemo biti ponosni što će dubrovačke škole osim nove opreme dobiti i generaciju učenika svjesnih da svojim angažmanom i uz pomoć demokratskih procesa mogu svoje škole učiniti boljim mjestima.

Participativno budžetiranje u osnovnim škola projekt je koji DURA provodi u suradnji s Gradom Dubrovnikom već četiri godine, a kao i dosadašnjih godina u njemu sudjeluju učenici svih sedam dubrovačkih osnovnih škola.

Kako je izgledalo finalno glasovanje pogledajte u galeriji slika.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X