Dura
edu u top slider Novosti

USPJEŠNO ZAVRŠEN EU PROJEKT “TOURISM 4.0.”

Još jedan EU projekt smo priveli kraju! Nakon 2 godine, Tourism4.0 – naša najnovija inicijativa za suradnju i inovacije u sektoru turizma za male i srednje poduzetnike  financirana od strane, programa Europske unije za konkurentnost malih i srednjih tvrtki – COSME,  došla je do svog kraja. Preko 1000 dionika iz više od 60 malih i srednjih tvrtki u sektoru turizma,  primilo je financijsku potporu za svoje projekte te prošlo obuku za izgradnju kapaciteta prema pametnijem, inovativnijem i održivijem turizmu .

Sredinom siječnja, u Portu je, od strane partnera projekta Tourism 4.0- NEST Centro de Inovação do Turismo, organizirana konferencija  iBoost – Building Better Tourism , koja je ujedno i  označila  završetak projekta Tourism 4.0.
Više od 500 sudionika konferencije imalo je priliku čuti preko 50 različitih govornika na različite teme o inovacijama u turizmu, a među njima jedna je bila posvećena EUROPSKOM PROGRAMU ZA INOVACIJE. Tom prilikom  predstavljeni  su rezultati našeg projekta te su dodijeljene nagrade 5 od 60 tvrtki koje su odabrane  kao najuspješnije, s najbolje osmišljenim i provedenim idejama.
Svaka od pet nagrađenih tvrtki (jedna talijanska, jedna španjolska, jedna portugalska, jedna hrvatska i jedna malteška) imala je priliku predstaviti svoja inovativna rješenja razvijena kroz sudjelovanje u COSME programu te istaknuti što je dovelo do poboljšanja njihove produktivnosti, održivosti i ukupne poslovne izvedbe.
Više o projektu možete pogledati OVDJE
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X