Dura
Edukacije Edukacije za naslovnu

BESPLATNA RADIONICA “MIDYOURNEY U DIZAJNU I MARKETINGU: TRANSFORMACIJA VIZUALA UZ POMOĆ AI-a”

U današnje vrijeme, s transformacijskom moći umjetne inteligencije u području dizajna i marketinga, Midjourney je jedan od vodećih AI alata za generiranje slika i vizuala. Ovaj alat omogućuje prosječnom korisniku stvaranje visokokvalitetne, privlačne i inovativne prikaza koji mogu učinkovito komunicirati poruku vašeg proizvoda ili usluge i angažirati ciljnu publiku.

Da biste naučili kako od svoje ideje ili koncepta stvoriti atraktivne vizualne sadržaje prijavite se na besplatnu radionicu “Midyourney u dizajnu i marketingu: transformacija vizuala uz pomoć AI-a” koja će se održati 16. listopada 2024. u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 9:00 sati. Radionica će trajati 8 sata.

Na ovoj radionici istražit ćemo stvaranje vizualnih sadržaja pomoću AI-a te proučiti sustav promptova za komunikaciju s Midjourney alatom kako bismo dobili uzbudljive i zapanjujuće slike. Na kraju ćemo razgovarati o idejama gdje možete koristiti te vizuale, kako pronaći dodatne resurse te ćemo spomenuti i druge AI alate na tržištu.

Midjourney je idealan alat za sve koji žele stvoriti vizualne sadržaje u različitim područjima kao što su:

  • Promocija turizma: Stvaranje atraktivnih vizuala i ilustracija za turističke brošure, web stranice i društvene mreže kako bismo privukli posjetitelje.
  • Dizajn suvenira: Generiranje jedinstvenih dizajnova za suvenire poput majica, plakata, razglednica i drugih suvenira koji prikazuju ljepote grada Dubrovnika.
  • Pakiranja za lokalne proizvode: Dizajniranje atraktivnih pakiranja za lokalne proizvode kao što su maslinovo ulje, vino, smokve i slično.
  • Brendiranje hotela i restorana: Razvijanje vizualnog identiteta, uključujući logotipe, menije, letke i promotivne materijale za hotele, restorane i kafiće.
  • Vizualizacija gastronomske ponude: Generiranje vizuala za jelovnike, promociju novih jela i pića te prikazivanje kulinarskih događaja.
  • Arhitektonski dizajn: Vizualizacija novih arhitektonskih projekata i dizajna interijera za hotele, apartmane i turističke objekte.
  • Digitalni marketing: Izrada privlačnih vizuala za marketinške kampanje, web stranice, društvene mreže i reklamne materijale.
  • Ilustracije za knjige: Stvaranje ilustracija za dječje knjige ili grafičke romane.

Napomena za polaznike:

Svaki sudionik treba doći opremljen laptopom, punjačem i aktivnom pretplatom na Midjourney ($10). Pretplatiti se možete na sljedećoj poveznici: https://www.midjourney.com/home. Molimo vas da osigurate kupnju i aktivaciju navedene pretplata prije početka same radionice te testirate svoj pristup Midjourney servisu kako bismo izbjegli tehničke poteškoće.

PREDAVAČ:

Marko Đaković je kreativac, poduzetnik, predavač, mentor, glazbenik i trenutno student Digitalnog marketinga. Kao certificirani Adobe Certified Expert, ima dugogodišnje iskustvo kao predavač i mentor u Algebri, jednoj od vodećih privatnih obrazovnih ustanova u Hrvatskoj. Tijekom svoje bogate karijere, surađivao je s različitim tvrtkama, uključujući Red Bull, Mastercard, Pannonian Challenge, Orqa, Simone Design i Osječku Pivovaru. Uz svoj rad u vizualnim umjetnostima, Marko iskazuje svoju kreativnost i u glazbi kao producent i vlasnik male nezavisne izdavačke kuće Secession, s glazbenim izdanjima na fizičkim medijima poput vinila te na svim relevantnim digitalnim platformama.

Prijave za ovu radionicu zaprimaju se od 11. studenog 2024. g. putem sljedećeg linka: PRIJAVNICA

Više informacija možete dobiti putem e-maila: mpuljas@dura.hr ili telefona 020/640-556

Broj polaznika ograničen je, stoga požurite!

*Ovaj projekt financiran je od strane Grada Dubrovnika

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X