Dura
Edukacije Edukacije za naslovnu

RADIONICA “VJEŠTINE UTJECAJNE KOMUNIKACIJE I PREZENTACIJE”

Trebate prezentirati svoju ideju, ponudu ili se predstaviti potencijalnim klijentima? Pred vama je izlaganje na konferenciji ili važnom  sastanku? Želite motivirati članove tima ili napraviti dobar pitch za start-up i biti uspješni u izlaganju svojih ideja?

Zanimljivo i motivirajuće prezentiranje je važan čimbenik uspjeha, a dobra vijest je da se može naučiti!

DURA vas poziva na radionicu „Vještine utjecajne komunikacije i prezentacije“  koja će se održati u subotu, 9. studenog 2024. godine u prostorijama DURA-e, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik s početkom u 9:00 sati.

Na radionici ćete naučiti:

  •       pripremiti sadržaj za različite vrste prezentacija
  •       dobro definirati cilj i zašto je to važno
  •       što sve uključiti, u kojoj mjeri i kojim redoslijedom
  •       kojih se pravila svakako treba držati kod izrade slajdova
  •       kako napraviti privlačne slajdove
  •       koje su česte greške u prezentacijama i kako ih izbjeći

Struktura sadržaja je izuzetno važna da biste ostavili dobar i snažan dojam. Jasan cilj rezultirat će i jasnom porukom, publika treba razumjeti vašu priču. U tome će pomoći i logičan redoslijed i umjerenost podataka u prezentaciji. Profesionalno kreirani slajdovi povećavaju kredibilitet prezentera, kada su dobro dizajnirani mogu pomoći publici upamtiti ključne informacije.

Saznat ćete kako uspostaviti odnos s publikom te kako zadržati pažnju. Dobit ćete i nekoliko savjeta kako se osloboditi treme i na što pripaziti kod neverbalne komunikacije tijekom prezentiranja.

Svaka komunikacija je i prezentacija – prije svega vas samih, pa će ova radionica biti korisna ljudima koji se bave prodajom, vođenjem, pregovaranjem, odnosno svima čiji posao zahtijeva često komuniciranje s različitim ljudima,

Ne propustite priliku i unaprijedite vještine komunikacije i prezentacije, budite spremni u različitim situacijama!

PREDAVAČICA: GORDANA KASTRAPELI je svojim znanjem i motivirajućim pristupom podrška pojedincima i kompanijama u rastu i razvoju i ostvarivanju željenih ciljeva.

Certificirani je NLP Master trener, Brain-based Leadership trener, Attention shifting coach i Systemic coach.

Ima 20 godina iskustva kao trener i coach, radila je s brojnim timovima i više od 1000 osoba u različitim organizacijama, vodila je 31 grupu NLP treninga.

Fokus joj je razvoj lidera. Vjeruje da baš svaka osoba ima priliku voditi jer vođenje počinje vođenjem sebe, a poslovni razvoj prije ili kasnije zahtijeva svladavanje (često nesvjesnih) otpora i prepreka. Sistemskim pristupom pomaže voditeljima, menadžerima, direktorima – liderima da bolje vide i vode sebe i svoj tim te postižu bolje poslovne rezultate. Pruža podršku i organizacijama i timovima da lakše pronalaze svoj put kroz VUCA (volatility, uncertainty, complexity, ambiguity) svijet u kojem živimo.

Otvorenim NLP treninzima pruža priliku svakoj osobi da ubrza svoj rast i razvoj. Radionicama komunikacijskih i prezentacijskih vještina pomaže početnicima i iskusnim prezenterima u daljnjem napretku.

Prijave za ovu radionicu se zaprimaju od 4. studenog 2024. g. putem sljedećeg linka: PRIJAVNICA

Više informacija možete dobiti putem e-maila mpuljas@dura.hr ili telefonom 020/640-271

Broj polaznika ograničen je, stoga požurite!

*Projekt “Startup akademija” financiran je od strane Grada Dubrovnika.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X