Dura
Edukacije Edukacije za naslovnu

BESPLATNA RADIONICA „DIZAJNIRAJTE SVOJ PUT DO PUBLIKE: POČETNIČKA RADIONICA DIZAJNA ZA DRUŠTVENE MREŽE”

Radite sami svoje objave za društvene mreže? Dorađujete vizual svoje objave danima? Mučite se satima i opet niste zadovoljni? Trudite se oko svojih materijala, ali tuđi Vam uvijek izgledaju bolje?

Evo razloga da se prijavite na radionicu „Dizajnirajte svoj put do publike: početnička radionica dizajna za društvene mreže” koja će se održati 30. studenoga 2024. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15) s početkom u 09:00 sati. Trajanje radionice je 8 sati.

Sve marketing edukacije kažu da su kvalitetne objave na društvenim mrežama ključne za dobro i profesionalno vođenje profila. Učinkovit su put k potencijalnim novim klijentima, a ono što čini razliku je upravo dobar dizajn. Dizajn mora biti funkcionalan, što znači da treba učinkovito prenositi poruku, treba biti jednostavan i jasan, a opet atraktivan. Ne treba imati previše detalja, a opet, upravo su detalji ti koji čine razliku.

Oblikovanjem informativnih i atraktivnih postova koji učinkovito prenose poruku, stvarate povjerenje i uspostavljate kredibilitet kod ciljane publike. Zato je uvijek dobra ideja odvojiti vrijeme za unaprjeđenje Vaših vještina vizualnog oblikovanja.

Kroz ovu radionicu ćete proći osnove grafičkog dizajna: naučit ćete postaviti hijerarhiju elemenata, pravilno oblikovati tekst, prilagoditi sliku i izabrati boje kako bi Vaši uradci blistali. Kroz analizu stvarnih primjera vidjet ćete kako postići najviše u što manje vremena.

Ako često imate osjećaj da lutate, igrate se, dekorirate, počinjete stalno ispočetka, a rezultatom niste zadovoljni, ova edukacija je baš za Vas!

PREDAVAČICA:

Nikolina Mihaljević – edukator u području vizualnog oblikovanja, posvećena razvijanju metodičkih pristupa u edukacijama iz grafičkog dizajna posebice za ljude kojima to nije područje osnovnog djelovanja. Zaljubljena u promišljanje pa tako i u dizajn u kojem ništa ne smije biti slučajno, već promišljeno i s razlogom.

Prijave za ovu radionicu se zaprimaju od 25. studenoga 2024. g. putem sljedećeg linka: PRIJAVNICA

Više informacija možete dobiti na:

  • E-mail: mpuljas@dura.hr
  • Telefon: 020/640-271

Broj polaznika ograničen je, stoga požurite!

*Projekt “Startup akademija” financiran je od strane Grada Dubrovnika

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X