Dura
Novosti

Tjedan energetske efikasnosti u Gradu Dubrovniku

Tjedan energetske efikasnosti u Gradu Dubrovniku
Tjedan energetske efikasnosti u Gradu Dubrovniku
Od 5.travnja do 8.travnja 2011. u organizaciji Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o. održana je promocija programa sustavnog gospodarenja energijom u hrvatskim gradovima.

Dana 6.travnja 2011. odžana je radionica za ravnatelje škola, vrtića, muzeja i drugih javnih ustanova, s ciljem upoznavanja s principima SGE projekta koji je prvenstveno usmjeren na zgrade u vlasništvu jedinica lokalne i regionalne samouprave, uz načine kako kroz upravljanje takvom imovinom postići energetsku efikasnost i očuvanje prirode.
Nakon toga za sve lokalne poduzetnike i širu javnost održano je predavanje na temu ‘Energetska efikasnost kao pokretač lokalnog razvoja’ gdje je predstavljena uloga energetske efikasnosti u pokretanju održivog razvoja tržišta, korisnost koncepta Zelenog ureda u poslovanju te mogućnosti financiranja provedbe mjera energetske efikasnosti i korištenja obnovljivih izvora energije putem Zelenih kredita.

Datum:
10.05.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X