Dura
Novosti

Predstaljanje Projekta CABBS ‘Izgradnja kapaciteta stručnjaka za područje obavljanja poslovnih usluga i ustanova zaduženih za pružanje potpore u poslovanju”

Predstaljanje Projekta CABBS ‘Izgradnja kapaciteta stručnjaka za područje obavljanja poslovnih usluga i ustanova zaduženih za pružanje potpore u poslovanju”
Predstaljanje Projekta CABBS 'Izgradnja kapaciteta stručnjaka za područje obavljanja poslovnih usluga i ustanova zaduženih za pružanje potpore u poslovanju”
Dana 14.siječnja 2011. godine u Informacijskom centru Europske unije u Zagrebu, predstavnici Dubrovačke razvojne agencije DURA d.o.o. sudjelovali su na svečanom predstavljanju projekta “CABBS” – (eng. ‘Capacity Building for Business Support’) Izgradnja kapaciteta stručnjaka za područje obavljanja poslovnih usluga i ustanova zaduženih za pružanje potpore u poslovanju.
Projekt je dio Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2011., koji se financira sredstvima pretpristupnih fondova Europske unije (IPA – komponenta IIIC) uz sufinanciranje državnog proračuna RH.
Projekt CABBS provodi međunarodni konzorcij EUROMED- European-Mediterranean Networks, iz Bruxellesa, kojeg čine Cifesal, PEM, Danish Technological Institute i Micro project. Ključni partneri i korisnici ovog projekta su Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, mreža hrvatskih poduzetničkih potpornih institucija i što je najvažnije, subjekti malog gospodarstva.
Uzvanicima se uvodnom rječju obratila Tihana Kraljić, državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva dok je projekt predstavio Bill McConkey, voditelj stručnog tima i ključni stručnjaci dviju komponenti projekta. Na predstavljanju projekta prisustvovali su predstavnici Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, EUROMED-a, predstavnici regionalne i lokalne uprave i samouprave, predstavnici ustanova zaduženih za pružanje potpore u poslovanju na nacionalnoj i lokalnoj razini te brojni renomirani hrvatski poslovni savjetnici.
Datum:
23.05.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X