Dura
Novosti

Potpisan sporazum o osnivanju One-Stop service Centra

Potpisan sporazum o osnivanju One-Stop service Centra
Potpisan sporazum o osnivanju One-Stop service Centra
Dana 05.svibnja 2011. u Dubrovniku, predstavnici Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o. sudjelovali su na potpisivanju sporazuma u sklopu projekta “Razvoj investicijskog okruženja” . Bitna sastavnica ovog standarda je osnivanje i djelovanje One-Stop service Centra s pristupom ka potencijalnom ulagaču kao korisniku usluga.
Dubrovačko-neretvanska županija je sudionik EU projekta „Razvoj investicijskog okruženja” IPA te je ovaj sporazum nastavak prethodne faze Programa certificiranja regija za ulaganja (ICPR) kako bi se hrvatske županije pripremile za proaktivno privlačenje inozemnih izravnih ulaganja (FDI).
Kao jedan od najvrijednijih ugovora o uslugama financiran od strane Europske unije u Republici Hrvatskoj, ovaj projekt je vrijedan 2,5 milijuna eura, od čega EU financira 75%, a Republika Hrvatska 25%. U sklopu Projekta su 4 standarda: Informacijski, Imovinski, Marketing i Benchmarking a temeljem kojih se vrši certificiranje županija po Projektu.
Datum:
24.05.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X