Dura
Novosti

Održana Treća sjednica Partnerskog vijeća za tržište rada (PVTR)

Održana Treća sjednica Partnerskog vijeća za tržište rada (PVTR)
Dana 25.svibnja 2011. u prostorijama Hrvatskog Zavoda za Zapošljavanje održana je Treća Sjednica Partnerskog vijeća za tržište rada (PVTR) na kojoj su sudjelovali predstavnici Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o.
Na sjednici su sudjelovali svi članovi vijeća, te je zaključeno usvajanje Strategije razvoja Ijudskih potencijala do polovine lipnja, u kojem će se periodu izvršiti dodatne preinake za završni nacrt dokumenta.
Upravni odbor prihvatio je Akcijski plan ostvarenja Strategije za razdoblje od 2011. do 2013. godine, Radni plan Partnerskog vijeća za 2011. i 2012. godinu, Komunikacijski plan, a predstavljeni su i programi aktivnosti koje moraju biti uključene u prijavu za sredstva iz darovnice programa pretpristupne pomoći IPA IV.

Strategija razvoja ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije trenutačno sadrži 25 projektnih ideja.

U radu Upravnog odbora sudjelovala je i glavna projektna savjetnica Cleo Guradigli. Aktivnosti Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala odvijaju se putem projekta LPE 3, u sklopu instrumenta pretpristupne pomoći – IPA, uz zajedničku koordinaciju Dubrovačko-neretvanske županije i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područne službe Dubrovnik.

Datum:
25.05.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X