Dura
Novosti

Predstavljena trodnevna Dubrovačka kartica

Predstavljena trodnevna Dubrovačka kartica
Predstavljena trodnevna Dubrovačka kartica
Dana 17.lipnja 2011. u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika predstavljena je nova trodnevna Dubrovačka kartica pri čijem izlaganju su sudjelovali i predstavnici Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA, a samu prezentaciju vodili su gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić, direktorica Turističke zajednice Dubrovnika Jelka Tepšić te pročelnici Ana Hilje Čagalj i Milan Perić.
Gradonačelnik Vlahušić se posebno zahvalio svima iz privatnog i javnog sektora koji su se uključili u projekt i podržavaju njegov napredak. Rezultati se najbolje vide u prodajnim rezultatima i povećanju posjetitelja u ustanovama u kulturi pa se ove godine očekuje da će kartica uprihodovati oko 4 milijuna kuna što je gotovo 4 puta veći prihod od lanjskog. Od ove turističke sezone u ponudi je trodnevna turistička kartica, besplatna brošura za sve kupce Dubrovnik Carda, brojni popusti u trgovinama i ugostiteljsim objektima, a preko nove web stranice www.dubrovnikcard.com omogućena je i kupnja kartice putem interneta.
Opširnije o Dubrovnik Cardu, prodajnim rezultatima i novostima u ponudi može se pronaći u priloženoj prezentaciji

file_other.png Dubrovnik Card prezentacija

Datum:
17.06.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X