Dura
Novosti

Predstavnici DURA-e sudjelovali na konferenciji ‘IPA 3,4 sad’

Predstavnici DURA-e sudjelovali na konferenciji ‘IPA 3,4 sad’
Predstavnici DURA-e sudjelovali na konferenciji 'IPA 3,4 sad'

Dana 7.studenog 2011. u Zagrebu, održana je konferencija ‘IPA 3,4 sad’ u organizaciji Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Uprave za Operativni program za regionalnu konkurentnost i Uprave za međunarodnu suradnju u području rada i socijalne sigurnost, na kojoj su sudjelovali predstavnici DURA-e.

Predstavnici institucija nadležnih za upravljanje i provedbu Operativnog programa za regionalnu konkurentnost i Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala su predstavili dosadašnje rezultate i primjere uspješnih projekata u okviru programa IPA.
Glavna svrha ove konferencije bila je informirati partnerske organizacije i širu javnost o postignutim rezultatima u oba Operativna programa, uz predstavljanje i budućih Operativnih programa koji će biti financirani sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Europskog socijalnog fonda nakon punopravnog članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji.
Datum:
08.11.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X