Dura
Novosti

Održana radionica biodinamičke poljoprivrede u Stonskom polju

Održana radionica biodinamičke poljoprivrede u Stonskom polju
Održana radionica biodinamičke poljoprivrede u Stonskom polju
Dana 12. i 13. studenog 2011., u Stonskom polju na imanju Marije Pendo, održana je radionica biodinamičke poljoprivrede u organizaciji udruge „Stolisnik”, Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA i regionalne razvojne agencije Dubrovačko-Neretvaske županije DUNEA.
Predavači iz udruge Stolisnik, Hrvoje Novosel i Željko Iličić, predstavili su okupljenim članovima udruga, ekoloških proizvođača i zainteresiranim građanima koji su stigli iz Starigrada na Hvaru, Brača, Splita, Zadra, Stona, Slanoga, Dubrovačkog primorja, Dubrovnika i Konavala, kroz praktične primjere, biodinamičku obradu tla i pripravke, te principe zelene gnojidbe.
Radionica je bila otvorenog tipa gdje su sudionici mogli slobodno postavljati pitanja, a veliki dio vremena ostavljen je za otvorenu raspravu o iskustvima, situacijama i povezanoj poljoprivrednoj problematici.
Datum:
14.11.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X