Dura
Novosti

Održana deseta sjednica Vijeća civilnog društva Grada Dubrovnika

Održana deseta sjednica Vijeća civilnog društva Grada Dubrovnika
Održana deseta sjednica Vijeća civilnog društva Grada Dubrovnika
Dana 10.studenog 2011. u Maloj vijećnici održana je deseta sjednica Vijeća civilnog društva Grada Dubrovnika, koja je posljednja u ovom sazivu nakon dvogodišnjeg mandata, a na sjednici su sudjelovali i predstavnici Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA.
Na sjednici je rezimirano do sada učinjeno te planovi i projekti kojima će se nastaviti baviti budući saziv. Posebno je istaknut značaj donošenja Strategije razvoja civilnog društva na području Grada Dubrovnika te uključivanju udruga koje su sastavnice Vijeća u programe izobrazbe koje provodi DURA. Članovi Vijeća su pozdravili projekt obnove kapaciteta u bivšem Hotelu Stadion koji će se namijeniti za rad udruga civilnog društva i na taj način poboljšati uvjete za rad i razvoj ovih organizacija, ispunjavajući na taj način ciljeve samog Vijeća koje je osnovano sa svrhom jačanja i poticanja suradnje gradske uprave i udruga te uključivanja većeg broja građana u njihove aktivnosti.
Datum:
14.11.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X