Dura
Novosti

Održana radionica za udruge ‘Upravljanje projektima’

Održana radionica za udruge ‘Upravljanje projektima’
Održana radionica za udruge 'Upravljanje projektima'
Dana 12.12.2011. u prostorijama Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA održana je radionica za udruge pod nazivom ‘Upravljanje projektima’, u organizaciji Udruge MI iz Splita i DURA-e, u okviru programa STEP.
Na radionici je prisustvovalo 19 predstavnika udruga s dubrovačkog područja zainteresiranih za teme vođenja i kontrole projektnog tima, pristupima upravljanja ljudskim resursima unutar udruge te postupaka za dostizanje konačnog cilja projekta i same organizacije.

Sudionicima radionice ponuđene su metode i iskustva koja u primjeni dovode do veće učinkovitosti i boljih odnosa u projektnom timu. Na taj način udruge dobivaju mogućnost da uz manje stresnih situacija ostvare planirane rezultate za dobrobit svojih korisnika.
Radionica se ostvarila u sklopu programa STEP kojeg financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, a namijenjen je razvoju civilnog društva u Republici Hrvatskoj kroz pružanje besplatne podrške na lokalnoj razini u području informiranja, savjetovanja i izobrazbe, i nastavak je aktivnosti koje DURA provodi s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva s dubrovačkog područja.

file_other.png Prezentacija Upravljanje i vodjenje u NVO

Datum:
09.12.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X