Dura
Novosti

Održana tribina o prednostima i nedostatcima članstva u Europskoj uniji

Održana tribina o prednostima i nedostatcima članstva u Europskoj uniji
Održana tribina o prednostima i nedostatcima članstva u Europskoj uniji

Dana 8.prosinca 2011. u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika Europski dom Dubrovnik organizirao je tribinu o prednostima i nedostatcima članstva u Europskoj uniji na kojoj su sudjelovali i predstavnici DURA-e. Gost tribine bio je Dr. Dieter Pötschke, doktor matematičkih znanosti, psihologije i povijesti iz Potsdama koji je govorio o iskustvima korištenja sredstava iz europskih fondova u njemačkoj saveznoj pokrajini Brandenburg.

Uz analizu prednosti i nedostataka članstva u Europskoj uniji, Dr. Pötschke se u svom predavanju fokusirao na mogućnost korištenja sredstava iz fondova Europske unije te je na primjerima nekoliko značajnih projekata u Brandenburgu objasnio na koji će se način hrvatske tvrtke u budućnosti moći koristiti strukturnim i kohezijskim fondovima EU-a. Posebnu je pažnju obratio na nadolazeći sedmogodišnji program financiranja Europske unije (2014. – 2020.) te je naglasio važnost pravovremene pripreme projekata kako bi Hrvatska kao punopravna članica mogla u tom razdoblju ostvariti maksimalnu korist.

Datum:
09.12.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X